Itt a farsang, álla a bál! Festményvásár!

2024.01.06 00:00

 

Az akciós festmények címéért gördítsen le! A kép címére kattintva megjelenik az alkotás és itt, a link végén az eredeti ár is látszik. Minden festmény a képgalériában is megtekinthető, az eredeti ár és a (keret nélküli) méret  feltüntetése mellett. (tehát az alkotás keretezve nagyobb méret!)

KÜLÖNLEGES lehetőség! 2 farsangi akciós alkotás megvétele feljogosítja egy harmadik, nem akciós alkotás megvásárlásásra 20% engedménnyel!

A feltüntetett árhoz adódik esetleges futárszolgálat díja. (A keretéből nem veszek ki festményt.) A futárszolgálatot 100000 Ft végösszegnél kérésére átvállalom. A kedvezményt kizárólag az alkotás árából adom. (Technika: akvarell, olajpasztell, olaj, vegyes technika, tempera.) 

A legtöbb alkotás átvehető személyesen is Sátoraljaújhelyben, de néhány csak Szerencsen és kizárólag személyesen. Minden festmény egyedi, saját tulajdonú, hagyatékból származik.

Felhívnom a figyelmet, hogy a nagy felületű üvegezett festmények szállításban sérülhetnek, a leggondosabb csomagolás/ térkitöltés mellett is!

Az akció megjelenik máshol is! 2024.02.20-ig tart!

Az akcióban rész vevő alkotások az új, akciós árral:
 
MASZKABÁL - 26000 Ft
ÁLARCBAN - 23000 Ft
AKT - 50000 Ft
TŰNŐDÉS - 20000 Ft
A NAPIMÁDÓ - 25000 Ft
REMÉNYSÉGEINK - 20000 Ft
ÁTIHAT - 15000 Ft
 

A művész eredményeit ITT megtekintheti!

A festmények átvehetők készpénzfizetés ellenében: Sátoraljaújhelyen. Csomagküldő szolgálattal (Jófogás), biztonságos csomagolásban, sérülésmentes érkezéssel a szállítás az aktuális áron. Ebben az esetben a szállító cégnek fizet, átvételkor.

Hívjon , vagy írjon, a linken található elérhetőségen, hogy megbeszélhessük a lebonyolítást!

A vásárlásról ITT olvashat.